Despre noi

      Cada dumneavoastra arata urat, este galbena, aspra, fara luciu, cu smaltul sarit? Culoarea nu mai este in ton cu faianta, gresia sau setul de baie? Nu mai poate fi inlocuita pentru ca nu iese pe usa sau a-ti distruge toata baia?
Acum existam noi!
     Ce rost are sa schimbi cada daca noi o facem sa arate ca noua?
     Printr-o tehnologie de tratare si acoperire a suprafetelor emailate firma noastra reconditioaneaza produse sanitare redandu-le stralucirea si culoarea de alta data, fara mizerii si intr-un timp record (maxim 2 ore). Nu mai sunteti nevoiti sa scoateti cada cea veche si sa o inlocuiti.

Indiferent de starea cazii noi o facem sa devina noua.

      Cazile vechi din fonta ofera o rezistenta sporita, izoleaza termic si fonic, nu flambeaza si nu fac zgomot atunci cand sunt folosite asa cum fac cele de tabla sau din alt material subtire. Cazile din fonta sunt garantate cel putin 50 de ani iar noi oferim o garantie de 4 ani pentru reconditionarea ceea ce nici o alta firma care comercializeaza cazi noi nu poate oferi la o cada din tabla sau din fibra de sticla, in plus o cada pentru a o schimba necesita multa munca si deterioararea intregii bai.

      Nu cred ca cineva ar dori sa schimbe cada in fiecare an, dar o reconditionare la 5-6 ani este accesibila oricarei familii, redandu-i stralucirea din prima zi, apeland la serviciile oferite de noi

      Suntem singura firma de reconditionari cazi de baie care foloseste aceasta tehnologie aplicand email la cald in mai multe straturi chiar la beneficiar acasa.
       Nu folosim vopseluri sau alte produse din comert care se exfoliaza, se ingalbenesc sau isi pierd luciu dupa prima folosire.
       Sperand ca v-am convins ca o cada veche din fonta reconditionata de firma White Briliant este mult mai calitativa decat orice produs aflat in comert, va invitam sa apelati la serviciile oferite de firma noastra cu cea mai mare incredere!